Ajankohtaista

Maakunnallinen Yrittäjäjuhla

Yhdessä kohti Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa

Tammikuun loppu kokoaa jälleen Jyväskylän Paviljonkiin yli 1200 yrittäjää ja yrittäjien ystävää viettämään Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa.
Vuoden 2020 juhlan teema on Yhdessä. Teema muistuttaa meitä kaikkia yhteen hiileen puhaltamisesta ja verkostojen tärkeydestä.

-Yrittäjän ei kannata eikä tarvitse jäädä yksin, vaan rohkeasti hakea verkostoja ympärilleen. Yrittäjyys on yhteinen asia, se vie yhteiskuntaa kokonaisuutena eteenpäin, Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen kertoo.

Arvokas juhla rennoissa tunnelmissa

Yrittäjäjuhlaa vietetään viime vuoden tapaan Paviljonki Areenalla, pöydissä istuen ja illallisesta nauttien. Totutusta poiketen juhlan sisäänkäyntinä toimii Uno Savolan kadun puoli.
Juhlavaan palkitsemisosuuteen saapuu juhlapuhujaksi pääministeri Antti Rinne ja juontajaksi TV2-kanavan entinen pitkäaikainen kuuluttaja Riika Sillanpää. Juhlan avauspuheenvuoron pitää Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien tervehdyksen tuo toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Juhlassa kukitetaan perinteiseen tapaan paikalliset Vuoden yrittäjä -palkinnon saaneet yritykset ja juhla huipentuu Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakamiseen.

Illan aikana nautitaan Voimisteluseura Illusionin ja The Ultimate Disco Machine Dollby ja Appa Music Showsta. Karaokepuolella jokainen saa loistaa ja olla hetken tähti. Karaokeisäntänä toimii Niko Rimbacher, joka tunnetaan intohimoisena karaokeharrastajana ja The Voice Of Finlandista Michael Monroen tiimistä vuodelta 2017.

-Tämä juhla on kaiken kokoisten yritysten yhteinen ilta, isojen ja pienten. Lämpimästi tervetuloa mukaan, toivottaa Hynninen.

Lipunmyynti alkaa juhlan nettisivuilla 9.12: http://www.ksyrittajajuhla.fi/fi
Lipun hinta 75 e + alv.

Hakukoneoptimoinnin perusteet -webinaari

Aika: 28.01.2020 klo 9:30-10:45

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) eli oman verkkosivuston tai -kaupan verkkonäkyvyyden vahvistaminen on taito, joka jokaisen verkossa toimivan yrityksen ja yrittäjän tulisi hallita. Hakukonenäkyvyyden parantaminen tarkoittaa usein myös kustannussäästöä, kun sivustolle saadaan ohjattua käyttäjiä ilman suoria mainonnan kustannuksia.

Koulutus käsittelee mm. seuraavia aiheita:

Miten hakukoneet toimivat
Mitä on SEO
Mistä osa-alueista SEO koostuu
Mitkä osa-alueet vaikuttavat sivuston korkeaan sijoitukseen hakukonetuloksissa
Mitä trendejä ja tärkeitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon

Koulutus sopii yrittäjille, jotka haluavat paremmin ymmärtää hakukoneoptimoinnin merkityksen sekä oppia käytännönläheisiä taitoja ja tapoja, joilla vaikuttaa oman yrityksensä hakukonetuloksiin.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa. Kouluttaja ilmoitetaan myöhemmin.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Koulutus on maksuton.
Ilmoittautuminen 27.01 mennessä: https://register.gotowebinar.com/register/8992108860831310093

Digitaidoilla yritys kasvuun - Googlen ja Yrittäjien koulutuskiertue

Aika: 10.02.2020 klo 8:00-11:15
Paikka: Gradia, ravintola Priimus, auditorio Pruuvi, Taulumäentie 45, Jyväskylä

Googlen ja Suomen Yrittäjien tarjoamassa maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti sitä, miten digitaalisuuden lisääntyminen vaikuttaa yritystoimintaan aina tuotekehityksestä tulosriville asti. 

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka pohtii yrityksen digitaalisen toiminnan kasvattamista - oli kyse digimarkkinoinnista, asiakasymmärryksen kasvattamisesta verkossa tai vaikkapa verkkokaupan perustamisesta tai kehittämisestä. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi syvällistä digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin osaamista - tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa.

Osallistavan työpajan jälkeen näet yritystoimintasi uusin silmin ja voit päättää, millä tavoin juuri sinä voit hyödyntää digitaalisuutta yrityksesi kasvattamisessa ja kehittämisessä. Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen, ml. digitaalinen markkinointi. Saat jokaiseen osa-alueen kehittämiseen listan hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmis lista yrityksesi kehittämiseen niin ideoiden, käytännön toiminnan kuin työkalujen tasolla. 

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa.

Koulutus on maksuton.
Ilmoittautuminen 03.02 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/koulutuskiertue_Jyvaskyla

Sähköpostimarkkinointi: Miten viestit tehokkaasti kontakteillesi sähköpostilla? -webinaari

Aika: 18.02.2020 klo 9:30-10:45

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas keino tavoittaa asiakas, kunhan sitä käytetään tarkoituksenmukaisesti eikä markkinointikanavaa tukita liiallisella määrällä viestejä. Koulutuksessa saat tarkkoja ohjeita oman yrityksesi sähköpostiviestinnän suunnitteluun ja opit välttämään sudenkuopat sähköpostimarkkinoinnissasi.

Koulutuksen aikana käymme läpi kaksi toimivaa tapaa lähettää sähköpostiviestejä; markkinointiviestinnän ja palveluviestinnän periaatteet. Lisäksi kuulet, kenelle sinun on mahdollista lähettää sähköpostimarkkinointia. Opit periaatteet sähköpostiviestin oikeanlaisesta jäsentelystä ja saat vinkkejä mobiiliystävälliseen asetteluun. Saat myös neuvoja datan hyödyntämisestä sähköpostimarkkinoinnin automatisointiin ja viestin oikea-aikaisuuden määrittämiseen.

Suosittelemme koulutusta kaikille yrittäjille, ovat he sitten aloittaneet jo sähköpostimarkkinoinnin tai eivät. Koulutuksen jälkeen sinulla on digityökalupakissasi edullinen ja tehokas keino tavoittaa asiakkaita markkinointi- tai palveluaiheisella viestinnällä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa. Kouluttaja ilmoitetaan myöhemmin.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Koulutus on maksuton.
Ilmoittautuminen 17.02 mennessä: https://register.gotowebinar.com/register/4478686196602138637