Ajankohtaista

Kun kauppa ei kannata – yrittäjän turva vaikeina aikoina -webinaari 17.10

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva, kun firmalla ei menekään hyvin? Voiko yritystoimintaa jatkaessa saada tukea, että saa voita leivän päälle? Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa? Näihin kysymyksiin vastataan tässä Suomen yrittäjien webinaarissa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille yrittäjille, joita aihepiiri kiinnostaa.

Kouluttajana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yhdeksän vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena keskiviikkona 17.10 klo 14.00-15.15. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua. Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Rekisteröidy webinaariin jo tänään ja ole kilpailijoitasi edellä! Ilmoittautuminen 15.10 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/d8f12412...

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenille maksuton, muille 170 € (+ alv)
Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Jekun aamukahvit: Liikennejärjestelyt Jyväskylän keskustassa 23.10

Ti 23.10. klo 8-10, Nikolainsali, Asemakatu 6 
Aamukahvien aiheena on liikennejärjestelyt Jyväskylän keskustassa. Liikennejärjestelyistä on kertomassa Jyväskylän kaupungin katupäällikkö Tuula Smolander.  

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä  info@jekku.fi

Some ja somesisällöt myynnin tukena 23.10

Aika:              tiistai 23.10. klo 13-16 ja tiistai 30.10. klo 13-16
Paikka:          Juhlakartano Tähtiniemi
Kouluttaja:    FlowHouse Oy
Hinta:            80 euroa, sis. kahden päivän työpajat ja kahvit
Järjestäjä:     Go Korpilahti Go -hanke

Valmennuksen tavoitteena on ottaa haltuun Facebookin ja Instagramin mainostyökalujen käyttö ja tarjota osallistujille tietoa hyvän sisällöntuottamisen tavoista sosiaalisessa mediassa. 

Ensimmäisessä tapaamisessa pureudutaan sisältömarkkinoinnin teeman avaamiseen, eli mistä ja miten yritys voi tuottaa hyvää ja asiakasta kiinnostavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Valmentajat tuovat esiin käytännön esimerkkien kautta, miten erilaiset sisällöt tukevat yrityksen ulkoista mielikuvaa, millainen sisältö puhuttelee asiakastamme ja miten sisältöjä voidaan hyödyntää osana myyntiä. Tutustumme tarkemmin Facebookin ja Instagramin ominaisuuksiin.

Toinen valmennuspäivä koostuu Facebookin ja Instagramin mainostyökalujen ominaisuuksien avaamisesta. Päivän jälkeen osallistujilla on ymmärrys siitä, miten ko. kanavien kautta voidaan toteuttaa omaa maksettua mainontaa valituille kohderyhmille. Käytännön esimerkkejä sekä käytännön tekemistä työkalujen parissa.

Ilmoittautumiset 8.10. mennessä: Marja Elsinen, projektipäällikkö, Go Korpilahti Go –hanke, marja.elsinen@gmail.com , p. 0400 531 831

Kasvu Open Karnevaali - kasvun juhlaa​​​​​​​ 24-25.10.2018

Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen kasvuyritykset, liike-elämän asiantuntijat ja lupaavat uudet kyvyt! Ohjelmassa pääpaino on yritysten kasvutarinoissa, haaveissa ja haasteissa. Kahden päivän aikana nähdään mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja, livesparrausta, uusia liikeideoita ja 100 lupaavimman kasvuyrityksen pitchaukset.

Kasvu Open Karnevaali on yksi Suomen suurimmista verkostotapahtumista. Ennen Karnevaalia Kasvu Open on kuitenkin ehtinyt järjestää eri puolilla Suomea jo yli 120 tapahtumapäivää.

Teemana Maailmanluokan ratkaisut

Tulevaisuudessa talouskasvun täytyy tapahtua eri keinoilla kuin 1900-luvulla. Sen takia Kasvu Openissa sparrataan tänä vuonna yrityksiä, jotka vastaavat nykyhetken haasteisiin.

Kiertotalouden, digitaalisten terveysratkaisujen ja puhtaiden energia-ratkaisujen kautta on mahdollista edistää sitä, että kasvu tapahtuu kestävästi. Paikallisuuden ja kestävän kehityksen teemat on huomioitu myös tapahtuman järjestämisessä ruokailusta somistukseen.

Aika: 24.-25.10.2018
Paikka: Jyväskylän Paviljonki

Tutustu ohjelmaan tästä: https://www.kasvuopen.fi/karnevaali/ohjelma