Ajankohtaista

Pk-yrityksen ja yrittäjän verotus -webinaari 2.3

Webinaari - vuorovaikutteinen verkkokoulutus 02.03.2018 klo 09:30 - 10:45. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Tarvitset vain paikan, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToMeeting -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Sisältö:

Verotuksen käsitteistä ja yleisesti verotuksen periaatteista (mm. tulolähdejaottelu) 
Yrittäjän verotus yksityisenä elinkeinonharjoittajana ja eri henkilöyhtiömuodoissa
Osakeyhtiön ja osakkeenomistajan verotus 
Osakeyhtiöyrittäjän verotus vs. henkilöyhtiöyrittäjän verotus 
Optimaalinen osingonjakopolitiikka

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot oppia minimoimaan kokonaisverorasituksesi laillisin ja hyväksyttävin keinoin eli tahdot oppia verosuunnittelua. Koulutuksessa käydään esimerkin läpi ammatin- ja liikkeenharjoittajan, Ay:n, Ky:n ja etenkin listaamattoman osakeyhtiön omistajan verotus.

Kouluttajana toimii kauppatiet. tri, DI Toivo Koski, TulosAkatemia Oy:sta. Toivo "Topi" Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava kouluttaja, pienyrittäjien sparraaja sekä tietokirjailija.

Suomen Yrittäjien Jäsenhinta 85 € (+ alv) Normaalihinta 170 € (+ alv).

Ilmoittaudu 26.2 mennessä: https://www.yrittajat.fi/keski-suomen-yrittajat/a/tapahtumat/544948-pk-y...
Peruutukset: Koulutuksen voi maksutta perua 26.2 saakka, minkä jälkeen perimme koko osallistumismaksun (tallenteen katseluoikeus).

Tuntematon yritysrahoitus 5.3

Aika: 5.3.2018 12:00-16:00
Paikka: Jyväskylän kaupunginteatteri

 Pk-yritysten julkinen yritysrahoitus ja henkilöstön kehittämispalvelut tutuksi!

Onko sinun yrityksesi kehityksessä mukana? Onko digiasiat kunnossa ja joko robotti hoitaa osan töistä? Pitäisikö henkilöstön osaamista päivittää?

Tilaisuudessa esittelemme pk-yrityksille tarjottavia julkisia rahoitus- ja neuvontapalveluja. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan omasta kehittämishankkeestasi. Kuulet myös mielenkiintoisia tietoiskuja ja yritysesimerkkejä.

Paikalla on koko Team Finland: Keski-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto, Business Finland (ent. Tekes ja Finpro), Finnvera, Finnpartnership ja paljon muuta.

Ohjelma julkaistaan pian.

Kysy lisää ja laita kaiken varalta minulle ennakkoilmoittautuminen jouni.hynynen(at)ely-keskus.fi, 0295 024 545.

Keski-SuomiOn Go–seminaari 6.3

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Keski-SuomiOn Go II -seminaari 6.3. klo 9.00 - 16.30
Paikka: Priimus, auditorio Pruuvi, Taulumäentie 45, Jyväskylä

Tarinat eri puolilta Keski-Suomea kertovat, mikä kaikki on mahdollista - jotta voisimme hyvin. Päivän ohjelmassa valtakunnallisnen kylähullu johdattelee meidän hyvän elämään ja Riitta-Liisa Kanniainen puolestaan myönteiseen ajatteluun.  Kehittäjätorilla tapaat maaseudun toimijoita ja voit etsiä itsellesi uuden kehittäjäkumppanin. Neste Lintulahden yrittäjä Markku Väisänen kertoo yrityksen kasvutarinan. Maaseuturahaston toimijat kertovat, millaisia hyötyä ja hyvinvointia hankkeilla on maaseudulle.

Ohjelma

9.00–10.00      Oma hyvä elämä. Mikä on riittävästi? Valtakunnallinen kylähullu Matti Hämäläinen / Kylältä kylille, kylähullun tapaan-hanke

10.00–11.00    Täsmäiskuja sydämelle – opi käyttämään sydäniskuria ammattilaisen opissa. Piia Flink-Liimatainen, Keski-Suomen sydänpiiri / KanDee-hanke

11.00–12.00    Lounas (omakustanteinen)

12.00–13.00    Kehittäjätori avoinna ja kahvitarjoilu

13.00–13.15    Iltapäiväosion avaus. Ulla Mehto-Hämäläinen, Keski-Suomen ELY-keskus 

13.15–14.00    Hyödynnä tunnetilat ja myönteinen ajattelu työssä ja vapaa-ajalla – konkreettisia keinoja. Riitta-Liisa Kanniainen, Taikapuhe Oy

14.00–14.30   Miten maaseutuohjelma tukee hyvinvointia? Lauri Hyttinen, Maaseutuverkostopalvelut

14.45–15.15   Maaseuturahoituksen ajankohtaiset. ELY-keskus ja Leader-ryhmät                            

                     Tietoisku Välitä viljelijästä –hankkeesta. Eila Eerola, Mela / Välitä viljelijästä-hanke

15.15–15.45    Case Neste Lintulahti. Yrittäjä Markku Väisänen, Neste Lintulahti

15.45–16.15    Talkshow: Hankkeilla hyödyksi, yhteistyöllä hyvinvoinniksi

- Markkulan Marjatila ja Huvilaranta Oy, Katri-Maija Heikkinen
- Hyvinvointia maatilalta, Laura Kymäläinen ja Salla Partala
- Pure Toivakka, Leeni Minkkinen
- Retkeilyreitit maailmankartalle, Mirva Leppälä

Tilaisuuden päätös ja hyvää kotimatkaa!

 
Ilmoittautuminen
Kahvitusten varaamiseksi ilmoittautumiset pyydetään ma 26.2.2018 mennessä.
Ilmoittaudu mukaan: https://www.webropolsurveys.com/S/E288221E0493FFC6.par
Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio ja Sykettä-viestintähanke

Google AdWords -webinaari 9.3

Webinaari - vuorovaikutteinen verkkokoulutus 09.03.2018 klo 09:30 - 10:45. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Tarvitset vain paikan, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToMeeting -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Sisältö

miten Google Adwords toimii
mitkä avainsanat tuovat myyntiä
kuinka kirjoitan tehokkaan mainoksen
Adwords-kampanjan optimointi

Varmista, että etsivä löytää juuri Sinun tuotteesi ja palvelusi!
AdWords-mainonta on tehokasta ja siihen kannattaa panostaa, koska henkilö on jo ”ostohousut jalassa” etsiessään tarvitsemaansa tuotetta tai palvelua verkossa. Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät, miten Google Adwords toimii ja miten saat siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Opit myös parhaat keinot kulutetun rahamäärän minimointiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät Googlen laatupistejärjestelmän, ja tiedät minne asiakkaat tulee ohjata. Koulutuksessa ohjeistetaan Google AdWordsin käyttöönotto ja hyödyntäminen. Koulutuksen materiaalia voit hyödyntää oman kampanjasi käynnistämisessä.

Kouluttajana toimii markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, Ukko.fi. Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä.

Suomen Yrittäjien Jäsenhinta 85 € (+ alv) Normaalihinta 170 € (+ alv).

Ilmoittaudu 5.3 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/eeff789b...
Peruutukset: Koulutuksen voi maksutta perua 5.3 saakka, minkä jälkeen perimme koko osallistumismaksun (tallenteen katseluoikeus).