Neuvontapalvelut

INFOT JA KOULUTUKSET

Palveluihimme tullaan sisälle infojen kautta. Infoon osallistumalla saat eväitä yritystoiminnan suunnitteluun. Yrittäjäksi-info tarjoaa tietoa ja näkökulmia liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja päätoimiseen yrittäjyyteen. Sivutoimisten yrittäjien infossa käsitellään perusasiat yksityisen elinkeinonharjoittajan toiminnasta, laskutuspalvelusta ja vähäisestä tulonhankkimistoiminnasta. Järjestämme myös englanninkielisiä tilaisuuksia.

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Henkilökohtainen neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Tapaamisen yhteydessä neuvomme myös yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon ja vakuutusturvaan liittyvissä asioissa. Tarvittaessa hyödynnämme neuvonnassamme laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

TOIMI NÄIN

1. Ilmoittaudu Yrittäjäksi-infoon. Infon tarkoituksena on ohjata sinua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa.

2. Laadi alustava liiketoimintasuunnitelma jo ennen neuvontaan saapumistasi. Kun hahmottelet liiketoimintaa ja laskelmia etukäteen ja toimitat ne neuvojalle, teille jää tapaamisessa enemmän aikaa käsitellä ydinasioita.

3. Mikäli aiot hakea starttirahaa, lue starttirahaesite ja toimi ohjeistuksen mukaan. Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat sangen kysyttyjä, joten jollei sovittu aika käykään Sinulle, peru se. Voimme sopia uuden ajan ja tarjota peruutusaikaa jollekulle toiselle.

Perustietoa yrityksen perustamisesta löydät perustamisoppaastamme. Perustamisoppaan muut tarjolla olevat kieliversiot löydät täältä.