KICK-OFF Uurainen

Ajankohta: 
09.10.2019 17:00 - 20:00
Paikka: 
Uuraisten Kunnantalo, Virastotie 4, 41230 Uurainen
Järjestäjä: 
Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry
Kohderyhmä: 
Alle 10 hlöä työllistävät yritykset, yksinyrittäjät ja kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet

 

Onko sinulla tai pk-yritykselläsi osaamista tai uusi idea, josta voisi tulla kasvavaa tai jopa kansainvälistä liiketoimintaa?

”Kohti kysyntälähtöisiä uusia maaseudun liikeideoita” on Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen aktivointihanke, jolla maakunnasta pyritään löytämään uusia ja potentiaalisia ideoita sekä yhdistelemään ja kehittämään niitä kohti kannattavaa ja kansainvälistä liiketoimintaa. Hankkeessa ovat mukana kaikki 10 Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen jäsenkuntaa: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Konnevesi, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

Kick-off -tilaisuudessa tutustutaan osallistujien kasvu- ja kansainvälistymisideoihin, joita sitten kehitetään ja yhdistellään hankkeen aikana. Tavoitteena on yhteistyötä, elinvoimaa ja kasvua koko maakuntaan.

OHJELMA:

17.00-17.30      Ilmoittautuminen ja kahvit
17.30-18.30      Hanke-esittely, Sakari Oikarinen
18.30-19.30      Työpaja: Oman idean esittely
19.30-20.00      Ideasta liiketoimintaa -kotitehtävä

Kick-off -tilaisuuden jälkeen osallistujilla on viikko aikaa toimittaa kotitehtäväksi annettu liikeidean kuvaus hankeryhmälle ja näin ilmoittautua mukaan hankkeeseen yhdessä kehittämään ideoita eteenpäin kohti kasvavaa ja kansainvälistä liiketoimintaa. Hankkeessa ideoita arvioidaan, kehitetään ja yhdistellään yhteistyössä hanketyöryhmän kanssa sekä ulkopuolisen, kansainvälisen paneelin avustuksella.

Kerro ideastasi lyhyesti jo ilmoittautumisvaiheessa ilmoittautumislomakkeen "Mahdollisia lisätietoja" -kohtaan ja laita siihen myös mahdollinen erityisruokavaliosi!

Hanke on rahoitettu yhteistyöhankkeena 100 % julkisella rahoituksella, josta EU:n rahoitusosuus on 42 %. "Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin."
Lisätietoa löydät hankkeen facebooksivulta: https://www.facebook.com/Kohti-kysynt%C3%A4l%C3%A4ht%C3%B6isi%C3%A4-uusi...