YRITYKSEN VERKKOSIVUT JA HAKUKONEOPTIMOINTI

Ajankohta: 
19.11.2019 17:00 - 19:00
Paikka: 
Voimala Business Park, Sepänkatu 4, Jyväskylä
Järjestäjä: 
Keski-Suomen Uusyrityskeskus ja Mainostoimisto Sitrusmedia Oy
Kohderyhmä: 
Yrityksen perustamista suunnittelevat ja aiheesta kiinnostuneet yrittäjät

 

Yrityksen kotisivuilla on monta tarkoitusta. Kotisivut voivat toimia esimerkiksi myyntikanavana, asiakaspalautekanavana, liidimagneettina tai informaation tarjoajana. Kotisivut eivät ole sinua varten, ne ovat asiakkaitasi varten. Voisi jopa ajatella, että jos yrityksellä ei ole kotisivuja, se ei arvosta asiakaskuntaansa.

Onko asiakkaasi koskaan kysynyt sinulta lisätietoja tuotteista tai palveluistasi, ajo-ohjeita liikkeeseesi tai vaikka tietoa palautusehdoista? Esimerkiksi kaikki nämä tiedot voisivat olla kotisivuillasi ja palvella asiakkaitasi silloin, kun liikkeesi on kiinni tai kun sinä nukut tai et voi muuten vastata puhelimeen.

Jos yritykselläsi ei ole kotisivuja, mieti kuinka monta potentiaalista asiakasta on voinut etsiä yrityksesi yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita ja niin edelleen niitä löytämättä. Jos potentiaalinen asiakas ei löydä edes näitä perustietoja yrityksestäsi verkosta, yritystäsi ei ole asiakkaalle olemassa ja hän vie rahansa muualle. Vai mitä itse tekisit samassa tilanteessa?

Yrityksen kotisivujen tulisi olla (markkinointi)toiminnan keskiössä, koska se on suhteellisen edullinen tapa näkyä asiakkaille. Eihän kivijalkakauppakaan jätä näyteikkunaa hyödyntämättä, jos toimitila sellaisen mahdollistaa. Mutta kaikki yritykset eivät siitä huolimatta omista verkkosivuja. Miksi eivät?

Tässä Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen ja Mainostoimisto Sitrusmedian järjestämässä tilaisuudessa saat vastauksen ainakin seuraaviin verkkosivuihin ja hakukoneoptimointiin liittyviin kysymyksiin:

- Millaiset ovat hyvät verkkosivut?
- Mitä tarkoittaa responsiiviset verkkosivut?
- Miksi jokainen yritys tarvitsee verkkosivut?
- Miten teet WordPress-kotisivuista turvallisemmat?
- Mitä hakukoneoptimointi on ja miten se auttaa yritystäsi?
- Mitä ovat sellaiset hakukoneoptimoinnin keinot, jotka jokainen yritys voi ottaa heti käyttöön?

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen edellisen viikon perjantaihin 15.11 mennessä!