Yrityskummit Roadshow Toivakassa 24.1

Yrityskummien toiminta laajenee kattamaan koko Keski-Suomen maakunnan ja nyt roadshow'mme saapuu Toivakkatalolle (Iltaruskontie 2, 41660 Toivakka) keskiviikkona 24.1.2018 klo18.00-20.00. Tule kuulemaan miten toimintaan pääsee mukaan!

Yrityskummitoiminta on suunnattu sekä yrityksille, jotka kaipaavat yrityskummia liiketoiminnan tueksi että liike-elämän osaajille, jotka haluaisivat ryhtyä yrityskummeiksi tukemaan yritysten onnistumista. Tämä on oikeasti win-win -henkistä, maksutonta, voimauttavaa ja hyväsydämistä hommaa!

O H J E L M A

Yrityskummien esittely, yrittäjätarina, kunnan puheenvuoro sekä tilaa keskustelulle.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu, tervetuloa!

Tapahtumassa mukana:

Kunnan tervehdys
Aluekummi, Raimo Saarinen
Aluekoordinaattori, Sari Laitinen
Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, Petri Salminen
Yrittäjätarina

Ilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi  viimeistään 22.1. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/yrityskummit_roadshow_toivakka