DreamUp! 27.3

Aika: tiistai 27.3 klo 12:00-16:30
Paikka: Aalto-sali (Kauppakatu 30, 40100 Jyväskylä)

Onko oma juttusi hukassa? Etkö vieläkään tiedä, mikä sinusta tulee isona? Takkuaako kesätyönhaku? Oletko aina halunnut maistaa sirkkasuklaata?

DreamUp on vastaus kaikkiin kysymyksiisi! DreamUp on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Gradian opiskelijoille suunnattu työelämään keskittyvä tapahtuma, jossa on tänä vuonna teemana oma juttu. 

Tapahtuman koukuttavat puhujat kertovat tarinoita omista jutuistaan, ja pääpuhujana nähdään ihana Niina Lahtinen. Päivän ohjelmaan kuuluu myös workshopeja työnhakuun, somenäkyvyyteen sekä omaan juttuun ja uskaltamiseen liittyen. Tule myös kokemaan elämyksiä alumni- ja opiskelijayrittäjien tarjoamalle Kokemustorille!

Seuraa Facebookissa ja Instagramissa @dreamupjkl!