Elisan Yrittäjä-webinaari: Unohda sähköpostitulva ja vanhentuneet dokumenttiversiot 19.4

Aika: 19.04.2018 klo 09:00 - 09:30

Oletko sinä ja työntekijäsi paljon liikkeellä? Tarvitsetko tiedon siellä, missä olet, mutta liian usein se makaa toimistolla. Säästä aikaa ja turhia siirtymisiä tiedon perässä ja jaa tieto turvallisesti itsellesi ja muille tarvitsijoille pilvitallennustilaan. 

Tervetuloa kuulemaan, mitä mahdollisuuksia on saavutettavissa, kun kaikki tarvittava, esimerkiksi tiedostot, chat-keskustelut ja muistiot, ovat kaikkien saataville. Microsoft Teams tarjoaa tiimille yhteisen työtilan tiimille ja käyttäjälle oman sähköisen työpöydän.

Tarjoamme Teams-käyttövinkkejä erityisesti pienempien yritysten näkökulmasta. Webinaarissa kuullaan pitkän linjan yksinyrittäjä ja pilvikonsultti Ville Kankaretta, jonka innostus aiheeseen tarttuu takuuvarmasti.

Ilmoittaudu: https://yrityksille.elisa.fi/webinaarit