Digimatchmaking - ota menestyspotentiaalisi haltuun 17.5

Aika: 17.05.2018 klo 16:30-20:00

Paikka: Tiimiakatemia, Piippukatu 3

Miten menestyä muuttuvassa maailmassa? Miten oppia parhailta? Kuinka saa oman menestyspotentiaalinsa käyttöön? 

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2018 palkitseminen
Kuka on luonut menestyksekästä ja intohimoista uraa yrittäjänä? Mitkä ovat hänen menestyksensä salaisuudet? Tapahtumassa palkitaan Keski-Suomen vuoden 2018 Nuori Yrittäjä - tule paikalle juhlistamaan häntä! 

KEYNOTE: Perttu Pölönen - Kaikki on mahdollista silloin, kun mikään ei ole varmaa
Keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun ja valmistunut NASAn tutkimuskeskuksessa sijaitsevassa tulevaisuusyliopistosta Kaliforniassa. Perttu pyrkii ravistamaan ennakkoluuloja ja herättämään ajatuksia oman potentiaalin löytämisestä sekä teknologian tuomista muutoksista.

Millennial Board - Ratkoo huomisen ongelmia jo tänään

Milleniaalit eli 1980-1999 syntyneiden sukupolvi muuttaa työelämää radikaalisti. Johtajuus, kuluttajakäyttäytyminen, markkinointi ja isoimpana tekijänä digitalisaatio laittavat entiset toimintamallit keskelle muutosta. Miten meni Keski-Suomen ensimmäinen Millennial Board valmennus – yrittäjät ja milleniaalit kertovat.

Aikataulu: 
Ovet auki 16.30
Ohjelma 17-19
Kuplivaa ja kavereita 19-20

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/menestyspotentiaali
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen Nuoret Yrittäjät, Jyväskylän Yrittäjät, Jyväskylä Entrepreneur Society ja #Digijohtajaksi!