Tietosuoja-asetuksesta usein kysyttyä -webinaari 28.8

Uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Joko olet hoitanut tarvittavat toimenpiteet yrityksesi osalta kuntoon?
Webinaarissa käydään läpi vastauksia yrittäjälle usein eteen tulleisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin tietosuoja-asetukseen liittyen. Esimerkit pohjautuvat Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun tulleisiin kysymyksiin.

Kouluttajana asiantuntija Petri Holopainen, Suomen Yrittäjät
Petri Holopainen on varatuomari ja asiantuntija Suomen Yrittäjissä ja neuvoo yrittäjiä yritysjuridiikkaan ja tietosuoja-asetukseen liittyvissä asioissa. Petri on laatinut yrittäjille oppaan tietosuoja-asetuksesta. Oppaan löydät täältä: https://www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/yritystoiminnan-abc/yrittajan-tie...

Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena keskiviikkona 28.8 klo 14.00-15.15. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua. Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Koulutus on maksuton ja siihen sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Rekisteröidy webinaariin jo tänään ja ole kilpailijoitasi edellä! Ilmoittautuminen 26.8 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/d52b98e2...