Team Matchmaking 27.8

Aika: ma 27.8.2018 klo 9.00 - 11.30
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas (Voimala Business Park, Sepänkatu 4, 2.krs)

Onko tiimillänne huippuluokan bisnesidea, mutta kaipaatte osaajaa? Oletko oivaltanut jotain tutkimuksesi pohjalta, mutta et tiedä, miten saisit siitä bisneksen? Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta sinulla ei ole vielä valmista liikeideaa? Haluaisitko hyödyntää kykyjäsi kaupallistajana, markkinoijana tai vaikka graafikkona?

Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on Jyväskylän Yritystehtaan Team Matchmaking oikea paikka. Tapahtumassa kohtaavat niin kumppaneita etsivät tiimit kuin yritystoiminnasta kiinnostuneet osaajatkin. Tule mukaan ja löydä tiimisi puuttuva palanen!

Aamupäivä sisältää aamiaisen lisäksi verkostoitumista ja yrittäjyysasiantuntijoiden sparrausta. Lava on vapaa myös ideoiden ja tiimien pitchauksille.

https://www.facebook.com/events/407266053110965/

Lisätietoja:

Iiris Asunmaa
yhteisökoordinaattori
Jyväskylän Yritystehdas Oy
iiris@cocampus.fi

Riikka Reitzer
in­no­vaa­tio­toi­min­nan eri­tyis­asian­tun­ti­ja
riikka.reitzer@jyu.fi