MARK Kasvuiltapäivä 22.11

MARK Kasvuiltapäivä – Kassavirtaa ja kasvua markkinoinnilla
Torstaina 22.11. klo 13.15 – 16.00
Jyväskylän Paviljonki, D-hallin ohjelmalava, Lutakonaukio 12, Jyväskylä
(D-hallin ohjelmalavalla on istumapaikat 150 ensimmäisenä paikalle saapuvalle. Lavan läheisyydessä on myös runsaasti seisomatilaa.)

MARK Suomen Markkinointiliitton Kasvuiltapäivässä Jyväskylässä pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Monet suomalaiset yritykset käyttävät markkinointia menestyksekkäästi kasvustrategioidensa toteuttamisessa. Uudenlaista tekemistä käynnistellään eri tasoilla. Miten se vaikuttaa johtamisen kulttuuriin, tekijöiden arkeen ja tulokseen?

Jyväskylän Kasvuiltapäivässä menestystarinansa jakavat:

* Case Johannes Karjula: Moniyrittäjän opit tuloksellisesta markkinoinnista
Johannes Karjula, perustaja & toimitusjohtaja, Kokemuksia.fi sekä perustajaosakas useissa muissa yrityksissä, mm. Satokausikalenteri

* Case Mediatalo Keskisuomalainen: Myyntityön murros mediatalon näkökulmasta
Miten moderni markkinointi ja harppauksin etenevä teknologistuminen ovat muuttaneet mediamyyjän roolia ja osaamisvaateita?
Jani Ylönen, myyntipäällikkö ja Antti Hirvonen, digimarkkinoinnin myyntimäällikkö, Mediatalo Keskisuomalainen

* Case: päivän kolmas case tarkentuu myöhemmin

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Rekisteröidy nyt! Ja ota kollegasikin mukaan. https://www.markkinointiliitto.fi/tapahtumat/kasvuaamu-jyvaskylassa/