Myynnin kick-off Roadshow 15.1

Liian moni myyjä jää ratkaisevasti jälkeen vuoden myynti­tavoitteista jo vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Me Vainulla uskomme dataan ja mallinnamme vuoden alussa aina yhdessä tarvittavan tekemisen tason, jolla tavoitteisiin päästään.

Onko sinullakin tavoitteena aktiivinen startti vuoden 2019 myyntiponnisteluihin? Hienoa – siinä tapauksessa olemme oikealla asialla! Tule starttamaan vuosi yhdessä Vainun kanssa ilmaisessa Myynnin Kick-Off 2019 Roadshow'n merkeissä.

Me Vainulla mallinnamme vuoden alussa yhdessä tarvittavan tekemisen tason tavoitteisiin pääsemiseksi. Kick-off -tilaisuudessa pääset kuulemaan ja keskustelemaan vuoden 2019 myyntitavoitteista, B2B-myynnin trendeistä sekä tärkeimmistä myynnin kehityskohteista. Tapahtuma on ilmainen!

Jyväskylässä roadshow pysähtyy tiistaina 15.1, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Päivän ohjelma:
klo 08:30 - Ovet aukeavat, kahvitarjoilu
klo 09:00 - Miten valmistautua vuoden 2019 myynti­tavoitteisiin
klo 09:30 - B2B-myynnin trendit vuonna 2019
klo 10:00 - Paikallinen puheenvuoro
10:30 - Paneeli­keskustelu: Tärkeimmät myynnin kehitys­kohteet vuonna 2019
klo 11:15 - Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tästä: https://resources.vainu.io/fi/event/myynnin-kick-off/?utm_campaign=Event...