Excel tehokäyttöön -webinaari 7.3

Aika: 07.03.2019 klo 9:30-10:45

Käytätkö sujuvasti Exceliä ja haluat saada siitä vielä enemmän irti? Haluatko yllättää Excelin monipuolisilla raportointityökaluilla ja oppia käsittelemään isojakin aineistoja helposti ja kätevästi? Tule nostamaan osaamisesi uudelle tasolle!
 
Koulutuksen sisältö

Ryhmittely työkirjassa
Tietotyypin muuttaminen
Lajittelu, suodatus, osittaja
Tiedon yhdistäminen, jakaminen sarakkeisiin, vertaaminen
Kaksoisarvojen tutkiminen, ehdollinen muotoilu
Funktioiden hyödyntäminen (pvm, teksti, haku)
Pivot-raportit

Lähdeaineisto ja ulkoiset tietolähteet
Pivot-taulukon luominen ja muokkaaminen
Laskenta, ryhmittely, lajittelu ja suodatus
Osittajat, aikajana, Pivot-kaavio, päivittäminen

Katsaus Microsoftin BI –tuotteisiin

Koulutuksesta saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön. Koulutus sopii kaikille, joilla on Excelin perusteet hallussaan. Osallistujalla tulisi olla Excelistä 2010, 2013 tai 2016 –versio.

Kouluttajana konsultti Arja Kuukkanen, Powen Oy
Arjan intohimona on Excel! Hän on valmentanut suurella sydämellä jo yli 20 vuotta. Tuhansille Excel-käyttäjille on avautunut täysin uusi maailma ja helpompi arki. Erityiskiitosta Arja saa asiakkailta käytännönläheisestä ja ihmisläheisestä toimintatavastaan.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Ilmoittautuminen 27.2 mennessä: https://ssl.eventilla.com/exceltehokayttoon?_ga=2.195272876.1683234002.1...