Facebook-mainonnan jatkokurssi -webinaari 2.5

Aika: 02.05.2019 klo 9:30-10:45

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Käymme läpi, mikä on Facebookin pikseli, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia.

Opit webinaarissa optimoimaan Facebook-mainontaa, ja hyödyntämään pikseliä sekä räätälöityjä kohderyhmiä mainonnassa.

Webinaari on suunnattu yrittäjille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

Kouluttaja Social Media Specialist Lotta Kinnunen, Someco Oy
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Ilmoittautuminen 24.4 mennessä: https://ssl.eventilla.com/event/mQ5p4?_ga=2.199330990.1683234002.1547722...