Markkinointi sosiaalisessa mediassa -webinaari 29.1

Aika: 29.01.2019 klo 9:30-10:45

Sosiaalisella medialla on suuri rooli yritysten markkinoinnissa. Kanavana ne ovat kustannustehokkaita ja toisaalta niissä yritys voi luoda suoran yhteyden omaan kohderyhmäänsä. Koulutuksessa käsitellään sisältöideointia ja mietitään, miten markkinointi sosiaalisessa mediassa voi tukea yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita.

Tässä koulutuksessa opit toteuttamaan suunnitelmallista markkinointia sosiaalisessa mediassa. Koulutuksessa saat tukea sisältöjen suunnitteluun ja ideointiin, sekä konkreettisen pohjan sisältösuunnitteluun.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kehittää sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuutta.

Kouluttajana Digital Marketing Specialist Alexandra Byskata, Someco Oy.
Alexandra Byskata on kerryttänyt sisältömarkkinoinnin kokemusta niin ulkomailta kuin kotimaastakin. Hänen taustansa startupeissa ja järjestöissä on tuonut ymmärrystä siitä, miten markkinoinnilla saadaan edistettyä myyntiä ja näin ollen vaikutettua suoraan liiketoimintaan. Alexandraa kiehtoo etenkin tehokkaiden asiakaspolkujen rakentaminen yhdistämällä sosiaalisen median kanavat, kotisivut sekä mainonta. Hän kouluttaa mm. LinkedInin käyttöä, työnantajakuvaa sekä Google Analyticsiä.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Ilmoittautuminen 21.1 mennessä: https://ssl.eventilla.com/event/n8GZ9?_ga=2.146899443.570771553.15470298...