Ajankohtaista työoikeudesta

Aika: Tiistai 14.5 klo 08:30-11:00
Paikka: Clubi kabinetti, Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä

Tervetuloa verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaista työoikeusasiaa! Tilaisuuden vierailevana luennoitsijana toimii varauksella työoikeuden professori (Dosentti, Oikeustiede) Seppo Koskinen Turun Yliopistolta. Muut alustukset:

Uutta oikeuskäytäntöä ja lainvalmisteluhankkeita:

Työaikalain muutokset, lakimies Sampsa Luttinen
Ajankohtaista oikeuskäytäntöä, lakimies Sampsa Luttinen
Katsaus valmisteilla olevaan työlainsäädäntöön, YT-laki, kilpailukielto, Asianajaja Marja-Liisa Järvinen
HR-prosessien hallinta, oikeudellinen näkökulma ja valmentava tukiprosessi, HR & Business Development Tuuli Kirsikka Pirttiaho, Asianajaja Marja-Liisa Järvinen

Aamuseminaari alkaa kahvitarjoilulla kello 8.30. Materiaalit ovat jaossa tilaisuudessa ja sähköisenä tilaisuuden jälkeen. Jos olet itse estynyt, voit lähettää kutsun eteenpäin organisaatiossasi. Seminaaria on mahdollista seurata myös webinaarina. Osallistuminen on maksutonta, mutta joudumme veloittamaan mahdollisesti ilmoittautuneet ja viikkoa ennen peruuttamatta jättäneet henkilöt tarjoilujen vuoksi (25.-).

Paikkoja on rajoitetusti, pyydämme ystävällisesti vahvistamaan osallistumisenne 10.5.2019 mennessä [email protected] tai p. 0400 168 179. Tai kysy lisätietoja. Ilmoitathan myös mahdollisen erikoisruokavalion.

Webinaarin linkki toimitetaan tiedoksi myöhemmin. Huomioithan, että webinaarin lähetys alkaa aamukahvin jälkeen, noin klo 8.45