DreamUp 2019

DreamUp on vuosittain järjestettävä yrittäjyystapahtuma toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille! Mukaan voivat kuitenkin tulla kaikki teemoista kiinnostuneet! Tapahtuma järjestetään 9.4.2019 Jyväskylässä Harjun kampuksella.
Tapahtumassa on mahdollista saada ainutlaatuista tietoa yrittäjyydestä sekä vinkkejä oman unelman tavoittelemiseen, osaamisen tunnistamiseen ja osaamisen hyödyntämiseen työelämässä!
Tapahtuman sisältöön kuuluvat sekä inspiroivat huippupuhujat että workshopit, joissa on mahdollista esimerkiksi kartoittaa omaa osaamistaan, hioa liikeideoitaan, ja tutustua Jyväskylän Yritystehtaan monipuoliseen kurssivalikoimaan.

PUHUJINA JA PANELISTEINA TAPAHTUMASSAMME:
✨ Johannes ”Hatsolo” Hattunen: Kansainvälisesti arvostettu yrittäjä, breakdance-pioneeri sekä asenteen ja motivaation ammattilainen.
✨ Johannes Karjula: Markkinointi- ja myyntihenkinen moniyrittäjä, jolla on kertynyt paljon kokemusta yrittäjyydestä usealta eri toimialalta.

Lisäksi tapahtumassa on paneeli, jossa nuoret yrittäjät kertovat, kuinka rohkenivat ottaa ensiaskeleet kohti yrittäjyyttä. Mukana Katarina Mustonen, Jere Rautamies & Julia Jokiniemi.
✨ Katarina on toinen viestintään ja markkinointiin erikoistuneen Byway Communications Oy:n perustajista. Hän opiskelee yrittäjyyden ohessa kauppatieteitä!
✨ Jere taas kokeili opiskelemaansa alaa, mutta totesi, että intohimon kohteet ovat täysin muualla. Näin syntyi Instagramin huippusuosittu @vintage.finland -tili!
✨ Julia on tehnyt blogia jo hetken aikaa, ja aloittanut myös vloggaamisen, mutta lisäksi viime keväänä hän perusti toiminimen ja päätti työllistää itse itsensä psykologian opintojen ohessa!

AIKATAULU
Workshopien aikataulu on seuraava ja ilmoittautuminen on auki siihen saakka, kunnes paikat täyttyvät:
9.00-11.00 Unelmakartta
9.00-11.00 Palvelumuotoilu
10.15-11.15 Henkilöbrändäys
10.15-11.15 Askeleet yrittäjyyteen

Ilmoittautuminen: https://info.dreamupjkl.fi/workshopit/
Tarkemmat workshopien sisältökuvaukset nettisivuilla ja somessa!

Juonnettu ohjelma pyörähtää käyntiin klo 13.00:
13.00 Ohjelma alkaa
13.15-14.00 Johannes Karjula
14.15-15.00 Yrittäjäpanelistit
Tauko n. 30 min
15.30-16.30 Hatsolo

Lisäksi tapahtumassa pyörii klo 12-17 Unelmien & Uskallusten tori, jossa voi mm. käydä tutustumassa aloittelevien yrittäjien liikeideoihin, kirjoittaa unelmansa unelmaseinälle, kuvauttaa itsensä ja kaverit, sekä osallistua arvontaan!