Jyväskylän Yrittäjien uusien jäsenten sparrausilta 14.5

Jyväskylän Yrittäjien uusi jäsen, tervetuloa sparrausiltaan! 

Aika: Tiistai 14.5.2019 | 17:30-20:00
Paikka: Crazy Town, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

Sparrausillan teemana: Kassa tiukalla, mitä voin tehdä?  

Tule mukaan esittelemään omaa yritystoimintaasi sekä keskustelemaan yritystoiminnan kehittämisestä, mahdollisista haasteista, sijoittumisesta Jyväskylässä sekä muistakin mielen päällä olevista ajankohtaisista asioista asiantuntijoiden kanssa. Iltaan otetaan rajattu määrä osallistujia. Sparrausillassa verkostoidut ja pääset luottamuksellisiin one-to-one-keskusteluihin, joista saat vinkkejä yrittäjyyden taipaleella sekä myös yrittäjäjärjestön jäseneduista hyötymiseen. Sparraajina toimivat kokeneet yrittäjät.

Maksuton Ilta on tarkoitettu vuonna 2019 Jyväskylän Yrittäjiin liittyneille.

Ilmoittautuminen sparrausiltaan alkaa 23.4.2019.

Lisätietoja: 

Jari Parkkisenmäki
Jyväskylän Yrittäjien hallituksen jäsen 
p. 050 355 5087