Hakukoneoptimoinnin perusteet -webinaari

Aika: 25.09.2019 klo 14:30-15:45

Sana ”googlaaminen" on iskostunut monen ihmisen arkikieleen. Hyvin iso osa ostopäätöksen ensiaskeleista syntyy jo hakukoneessa. Miksi et siis kehittäisi yrityksesi nettisivuja hakukoneystävällisiksi?

Onnistuneen hakukoneoptimoinnin (Search Engine Optimization, SEO) avulla yrityksesi nettisivut saavat vankan pohjan sijoittua hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa tärkeimmillä hakusanoilla. Hakukoneoptimoidut yrityksen nettisivut ovat selkeämmät ennen kaikkea käyttäjille eli asiakkaillesi, mutta myös hakukoneroboteille, jotka käyvät yrityksesi nettisivuja lävitse. Liikenne hakukoneista on maksutonta eli et maksa orgaanisten hakutulosten klikeistä.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) koulutuksessa opit perusteet hakukoneista ja hakukoneoptimoinnista nettisivujen kehittämisen näkökulmasta. Käymme käytännön esimerkein lävitse, miten etsiä yrityksellesi sopivimpia hakusanoja ja mitä pitää ottaa huomioon sisällössä ja teknisessä ympäristössä.­­

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärtää hakukoneoptimoinnin perusteita.

Kouluttajana SEO Specialist Riku Suvioja, Quru Oy
Riku Suvioja työskentelee Qurulla SEO Specialistina hakukoneoptimoinnin parissa. Hänen työnkuvaansa liittyy laaja-alaisesti hakukoneoptimoinnin eri osa-alueet sisällön tuottamisesta ja optimoinnista hakusanojen tutkimukseen ja analysointiin sekä tekniseen osaamiseen. Asiakkaita löytyy isoista globaaleista yrityksistä pienempiin kotimaisiin yrityksiin. Hakukoneoptimoinnin työssä Rikua kiehtoo sen moninaisuus ja se, että hakukoneoptimointi ei ole aina vain yksi projekti vaan työkenttä elää koko ajan.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Ilmoittautuminen 17.09 mennessä: https://kauppa.yrittajat.fi/products/hakukoneoptimoinnin-perusteet