Yritysblogi lentoon! -webinaari

Aika: 24.09.2019 klo 9:30-10:45

Kuinka saada lisää lukijoita, motivaatiota ja jatkuvuutta blogin kirjoittamiseen? Tuntuuko blogin kirjoittaminen pakkopullalta vai unohtuuko sen päivittäminen välillä kokonaan? Etkö saa teksteissä kuulumaan omaa persoonaasi tai hukkuvatko kuivan asialliset tekstit omaan harmauteensa?

Koulutuksessa kuulet suunnittelemisen ja kirjoittamisen tavoista, joiden avulla saat tekstien työstämisestä työarkeesi solahtavan rutinin. Koulutus herättelee myös tarkastamaan ja kirkastamaan blogi tavoitteen, jotta tekstien julkaiseminen tukee omaa yritystoimintaa.

Opit lisäksi saamaan blogiteksteissä oman äänesi paremmin kuuluville, jotta tekstit eivät jää vain asiallisen toteaviksi.

Koulutuksen jälkeen:
Tiedät, miten saat blogisi tavoitteesta kirjoittamisellesi johtotähden
Sinulla on koko joukko käytännöllisiä tekstien ideoinnin, suunnittelun ja kirjoittamisen vinkkejä, jotka helpottavat säännöllistä kirjoittamista ja julkaisemista
Pääset valmiiden mallipohjien avulla muokkaamaan yritysblogillesi sisältökalenterin
Olet rohkeampi kirjoittaja ja tiedät, miten teksteissä kannattaa tuoda esiin omia näkemyksiä, tarinoita ja esimerkkejä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot hyödyntää blogia markkinoinnissasi, haluat oppia kirjoittamaan timanttisia blogitekstejä ja jolla on jo jonkin verran kokemusta blogin kirjoittamisesta.  Erityisen hyvin koulutus soveltuu asiantuntijayrittäjille.

Kouluttajana kirjoituskouluttaja ja toimittaja Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu
Mari on kokenut toimittaja ja kirjoituskouluttaja, joka on työskennellyt lähes 15 vuotta toimittajana. Hän on kirjoittanut lukuisiin Suomen eturivin lehtiin sekä kouluttanut  satoja eri alojen asiantuntijoita kirjoittamaan paremmin. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokursseille on osallistunut yli 1 300 eri alojen asiantuntijaa.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Hinta: Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Ilmoittautuminen 16.09 mennessä: https://kauppa.yrittajat.fi/products/yritysblogi-lentoon