Yritysklinikka: Omistajanvaihdos - lähde ajoissa liikkeelle!

Omistajanvaihdosprosessi on hyvä aloittaa ajoissa, sillä joissain tapauksissa on järkevää tehdä omistajanvaihdos asteittain. Verosuunnittelu on tärkeä osa onnistunutta omistajanvaihdosta. Omistajanvaihdosprosessi saattaa viedä vuosia, joten on hyvä määrittää ajoissa raamit, mitä ollaan myymässä tai ostamassa. Omistajanvaihdos on tunteita herättävä prosessi, joten olisi hyvä miettiä ulkopuolisen ja puolueettoman asiantuntijan kanssa aina teille järkevimmät vaihtoehdot ja ratkaisut.

Mikäli yrityksessäsi on omistajanvaihdosasiat mietinnässä, tule maksuttomalle Yritysklinikalle keskustelemaan luottamuksellisesti ja sitoumuksetta asiantuntijan kanssa yrityksesi tilanteesta. Voit keskustella myös etäyhteyden kautta, mikäli se tuntuu sinulle luontevimmalta vaihtoehdolta.

Aika: 30.10.2019
Paikka: Jyväskylä, Innova 1. Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Tule tapaamaan luottamuksellisesti omistajanvaihdostilanteiden ammattilaista tunnin (1 h) mittaiseen henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa voit tarkemmin pureutua yrityksesi omistajanvaihdokseen liittyviin kysymyksiin. Asiantuntijana yritysklinikalla on Pekka Kiukkonen, Advance Team Oy.  Klinikan jälkeen sinulla on selkeä käsitys seuraavista stepeistä omistajanvaihdokseen liittyvistä asioista (arvonmääritys, verotus, ostoprosessi, myyntiprosessi jne.)

Tämä klinikka on tarkoitettu Jyväskylän seudun yrityksille, joilla on ajatuksissa omistajanvaihdos . Yritysklinikka on hyvä mahdollisuus maksuttomaan asiantuntijatapaamiseen kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Osallistujayritykset valitaan hakemuksen ennakkotietojen perusteella. Ennakkotietolomakkeet käsitellään luottamuksellisesti.

Haku yritysklinikkaan päättyy 18.10.2019. Yritysklinikkaan valitut yritykset saavat tiedon valinnasta viimeistään 23.10.2019.
Täytä esitietolomake täällä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/98a4ebb3-d715-46c5...